Game Maker Kodları


64Digits,
game maker ile oyun yapan kişilerin ziyaret etmesi gerekebilecek site. Bu siteyi gerçekten çok faydalı buluyorum. Sitenin examples(örnekler) bölümünde 1000’e yakın düzenlenebilir açık kaynak game maker dosyaları var. Türkiye de game maker ile ilgili fazla Türkçe ders bulunmadığı için  bunları indirip, incelemeniz(kurcalamanız :d) size çok fayda sağlayacaktır. Basit örnekler den giderek başlayın.

Bu site sadece örnek game maker dosyalarının bulunduğu bir site değil, Tamamlanmış bir çok game maker oyunlarına buradan da erişebilirsiniz.
Oyunlar ve örnekler hakkında yorumlarınızı,düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz.
Bu siteye sizde üye olarak game maker ile yaptığınız oyunları,örnekleri paylaşabilirsiniz.

Üyelik özellikleri;
  1. My Page: Benim sayfam
  2. Private Messages: Kullanıcılarla özel olarak mesajlasabilirsiniz.
  3. Preferences: Üyelik ayarlari.
  4. New Blog Entry: Yeni bir blog başlığı oluştur. Blog yazıyorsun kullanıcılar sizin yazdıklarınızı okuyor. JBenim sayfam bölümünde yazdıklarınızı görebilirsiniz.
  5. Search Blog: Blog arama.
  6. My Project: Kendi projeleriniz. Eğer projeniz varsa başka kişileri projeniz hakkında bilgilendirebilirsiniz.. Projenizin tamamlanma yüzdesini de belirtebilirsiniz.
  7. File Manager: Hazırlamış olduğunuz game maker oyunlarını,örneklerini internete yüklemeniz gerekecektir. File Manager sayfası dosyalarınızı upload edebileceğiniz bir alan veriyor. Siz dosyalarınızı hangi siteye upload ederim diye dert etmeyin.
  8. Submit Game: Yaptığınız oyunlarınızı buradan 64digits’de yayınlayabilirsiniz...
  9. Submit Exapmles: Yaptığınız örnekleri buradan 64digits’de yayınlayabilirsiniz...  Eklediğiniz oyun veya örnekler 64digits’in ana sayfasında yeni eklenen bölümlerinde gözükür. Ya da examples veya game bağlantısından da görebilirsiniz...
Game maker ile ilgilenenler için faydalı bir kaynak olur inşallah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder