Katı Modelleme


Dünyanın en çok tercih edilen 3 boyutlu tasarım yazılımı SolidWorks, milyonlarca kullanıcısının isteklerine kulak vererek yeni sürümü SolidWorks 2011 ürün ailesinde yüzlerce yeniliğe yer veriyor. Verimlilik esasına dayalı olarak geliştirildiği sürümlerle ilk günden bu yana, firmalara rekabetçi güç sağlayan SolidWorks yeni sürümünde de bu prensibi takip ediyor. Tüm uygulamalarda en üst düzey performans sağlamaya odaklı yeni sürüm, özellikle yeni CAD ve PDM yetenekleri ile ön plana çıkıyor, tasarımcıların ve mühendislerin daha hızlı ve akıllı çalışmalarına olanak tanıyarak, karşılaşabilecekleri zorluklara en iyi şekilde cevap verebilmelerini mümkün kılıyor.
solidworks2008unveiledmj4
Solid Works programıyla çizilmiş bir proje
“SolidWorks 2011, gerçek bir rekabetçi güç”
Özellikle makine, tekstil, lojistik gibi sektörler için verimliliği arttırma, maliyetleri düşürme ve risk yönetimi açısından en doğru platform olarak görülen CeBIT Bilişim Eurasia’da SolidWorks 2011’i ziyaretçilerle buluşturan Yenasoft’un Genel Müdürü Cem Şirolu, fuar ve SoldWorks 2011 ile ilgili olarak; “ CeBIT bir çok sektörün daha akıllı ve verimli çalışmalarına olanak tanıyan çözümlerin bir arada bulunduğu çok önemli bir platform.
Fuarın, geçtiğimiz sene 22 ülkeden 1.224 katılımcı ile 75 ülkeden 146 bin 572 ziyaretçiye ev sahipliği yapması ne derece önemli olduğunu en iyi şekilde gösteriyor sanırım. SolidWorks ilk sürümünden bu yana firmaların ve kullanıcılarının daha verimli çalışmalarını esas alır. Özellikle hataya yer olmayan makine, tasarım gibi sektörlerde iş süreçlerini en aza indirgemek, iş sonuçlarını zamanında teslim etmek ve tabii kusursuz üretim gerçekleştirmek çok önemlidir. SolidWorks son sürümü SolidWorks 2011 ile maksimum verim sağlanmasına olanak tanıyor. Bu yeni sürüm ile gerçek anlamda bir rekabetçi güç oluyor” görüşlerinde bulunuyor.
SolidWorks’ün yeni sürümü ile ilgili görüşlerini bildiren SolidWorks Türkiye Bölgesi Yöneticisi Murat Tüzüm ise; “Tasarımcıların tercih ettikleri üründen ortak beklentileri hız, kullanım kolaylığı ve yaratıcılığı gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olacak araçları içermesidir. Bu beklentilere en yakın ürünü sunduğumuz için bu alanda lideriz. Yeni sürüm SolidWorks 2011’de durum değişmiyor; daha önceden var olan araçlarının güçlendirilmesi ve eklenen yeni özellikler ile yazılım bir adım öteye gidiyor ve kullanıcılarımızın beklentisi daha fazla karşılanıyor.” diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder