Lazer Epilasyon Nedir?

                                   

Lazer epilasyon kalın tüylerin bulunduğu, bacak ,bikini , genital ve kol altı gibi bölgedeki tüyleri  ortalama  4- 6 seans  ta  kalıcı olarak yok etmektedir .epilasyon seansları  vakit almaz  örneğın kolaltı 2-3 dakikadır bacak ise 1 saat kadardır
Lazer epilasyon kıl sorununa kökten çözümdür özellikle bazı kişilerde   bacak ve bikini bölgesinde oluşan  batıklardan dolayı sivilce ve iltihap  gibi sorunlar oluşur . dolayısyla bu yüzden oluşan izler kıl sorununun ortadan kalkması ile lazer epilasyon sayesinde  son bulur.
Lazer epilasyon kalın ,siyah kılların bulunduğu vucut bölgesinde özellikle ALEXANDRİTE  cihazı ile etkin ve konforlu bir uygulama  sağlanır  .iki  ayda bir uygulama yapılmaktadır . bir seanstan diğer seansa kadar tüyler çıkmaz .ikinci ayın sonlarına doğru tüyler tekrar azalarak ve incelerek çıkar ve ikinci ayın sonunda tüyler seansa uygun hale gelir.
Lazer epilasyon erkekler içinde büyük konfor oluşturur genel olarak erkekler sırt ,omuz,kollar ,sakal üstü ,kulaklar gibi bölgelerindeki kıllarından cok şikayetcidirler,lazer epilasyon konforlu ve rahat bir çözüm sunar başka yöntemlerle alınması her zaman başka sorunlara sebebiyet vermiştir ağda ,cımbız ve ip gibi yöntemler tüylerin artmasına  ,sertleşmesine ,ve batık oluşmasına sebep verebilir . epilasyon sayesinde bu sorunlardan tamamen kurtulmak mümkündür. Çok yoğun olan  Bacak ve göğüs kıllarından tamamen kurtulmak istemeyen erkeklerin sadece azaltmak içinde lazer epilasyon yaptımasıda  mümkündür .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder