BURSA’NIN TAKIMINDAN BURSA YEŞİLİNE DESTEK














BURSA’NIN TAKIMINDAN BURSA YEŞİLİNE DESTEK
Osmangazi Belediyesi’nin başlattığı Bir Milyon Fidan Kampanyası’nın 2012 yılı Kasım dönemi ağaçlandırma çalışmaları, Bursaspor Teknik Direktörün Ertuğrul Sağlam ile birlikte futbolcular ve yöneticilerin katıldığı törenle başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Ertuğrul Sağlam birlikte ormana ilk fidanı dikti.
Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen Türkiye’nin en büyük yeşil çevre organizasyonlarından biri olan “1 Milyon Fidan Kampanyası” kasım dönemi fidan dikim kampanyası Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcular ve yöneticilerin katılımıyla başladı. Yunuseli Mahallesi’nde oluşturulan Bursaspor Ormanı’nda gerçekleştirilen fidan dikim törenine, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, yeşil-beyazlı yöneticiler, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcular katıldı.
HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla birlikte ilk fidanı dikerek can suyu veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “1 Milyon Fidan Kampanyası”  ile bu güne kadar 660 bin fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Dönem sonuna kadar 1 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Dündar, “Amacımız Yeşil Bursa adının korunması, yeşilin korunması. Yaptığımız çalışmalara, okullarımız, sivil toplum kuruluşlarımız yardımcı oluyor. Bizlerin de amaca zaten bu bilinci topluma yerleştirmek, kurumların ve kişilerin yeşile sahip çıkmasını sağlamak. Bu konuda da önemli yol aldık. Bugün bize destek veren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah Bursaspor yeşil-beyaz formasıyla bu sezon da şampiyon olur temennisinde bulunuyoruz” dedi.
HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise ağaç dikme kampanyasında sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür eden Sağlam, “Bizler bu keyifli günde üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bundan sonraki dönemde de bu türlü organizasyonlarda sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışacağız. Bugün birçok arkadaşımız ağaç dikti, sonuçta hepimizin bir dikili ağacı oldu. Herkesin Bursa'nın yeşillendirilmesinde sorumluluk almasını istiyoruz. Sadece kurum ve kuruluşlar değil fertlerin de çevreye, yeşile sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.
Fidan dikim kampanyası öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeşil-beyazlı takıma Çukurca'daki Osmangazi Belediyesi fidanlığında yemek verdi. Sağlam ve futbolcuların tam kadro katıldığı yemek renkli görüntülere sahne oldu.
Osmangazi Belediyesi Basın
Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder